News

Vinn et 70x70 Deys fotografi på Instagram

Posted by Pål Martin Tvete on

Vinn et 70x70 Deys fotografi på Instagram

Det er snart jul, og i den anledning vil Deys trekke en heldig vinner av fuglebildet som i 2011 ble Deys sin figurlogo.Sving deg inn på @deysclothing sin profil på Instagram for å delta.Konkurransevilkår:- Vinneren trekkes 24. desember- Du må være minimum 18, bosatt i Norge og ikke delta med en "giveaway"-konto- Vinneren bli trukket og nevnt på det siste innlegget som omhandler konkurransen før 24. desember- Delta så mange ganger du vil- Bildet som blir gitt bort er det samme som vi holder i hendene på aktuelle Instagram-innleggKonkurransen er ikke sponset, støttet eller administrert av Instagram, og alle deltakere...

Read more →


Du kan være Den Ene

Posted by Pål Martin Tvete on

Du kan være Den Ene

I anledning Black Friday, ønsker Deys rette fokuset mot det at mange barn og unge av ulike årsaker strever i hverdagen, uten at voksne virker å vite om det eller i verste fall bry seg.Vi har tradisjonen tro stengt webshoppen, og oppmuntrer med det alle til å ikke handle mer enn de trenger - men heller gi en annen person en aldri så liten ekstra oppmerksomhet akkurat i dag.  Det kan være at vi er redde for å blande oss for mye i andres liv, eller at vi rett og slett ikke vet hvor lite som skal til for å utgjøre en...

Read more →


Splitter ny nettside

Posted by Pål Martin Tvete on

Etter fem år med netthandel, og kun mindre endringer gjennomført på nettsiden gjennom denne perioden - var det på tide å få på plass en ny løsning. I den anledning får du 30% på alle varer gjennom 24. 25. og 26. mars. Den nye siden byr på sortering etter størrelse (søk på den størrelsen som passer deg), og sortering etter type plagg. Og best av alt, den har blitt mobilvennlig for alvor! 

Read more →


20% på alle nyheter

Posted by Pål Martin Tvete on

Vi har nettopp sluppet en splitter ny kolleksjon med Perfect Fit tees, som vi markerer med 20% avslag gjennom de neste 24 timene. Du finner alle de nye produktene på www.deys.no, og du kan benytte deg av tilbudet frem til fredag kveld.

Read more →


#DEYSCLOTHING

Posted by Pål Martin Tvete on

Tag oss på Instagram, så reposter vi kanskje bildet ditt på vår profil @deysclothing. Bruk hashtaggen #deysclothing og eventuelt #DEYS + #loveyourdeys når du poster dine Deys-relaterte bilder. Fra tid til annen trekker vi heldige vinnere på våre Intagram-konkurranser også.

Read more →