News — Deys

20% på alle nyheter

Posted by Pål Martin Tvete on

Vi har nettopp sluppet en splitter ny kolleksjon med Perfect Fit tees, som vi markerer med 20% avslag gjennom de neste 24 timene. Du finner alle de nye produktene på www.deys.no, og du kan benytte deg av tilbudet frem til fredag kveld.

Read more →


#DEYSCLOTHING

Posted by Pål Martin Tvete on

Tag oss på Instagram, så reposter vi kanskje bildet ditt på vår profil @deysclothing. Bruk hashtaggen #deysclothing og eventuelt #DEYS + #loveyourdeys når du poster dine Deys-relaterte bilder. Fra tid til annen trekker vi heldige vinnere på våre Intagram-konkurranser også.

Read more →


Deys i nye butikker

Posted by Pål Martin Tvete on

Vi er stolte av å kunne fortelle at du nå kan plukke opp Deys hos både Swag Sandvika og Swag Byporten også, i tillegg til hos følgende butikker hvor vi har vært inne fra før: Intersport Lillehammer, Swag Gjøvik, M&T Andersen Hamar og Sporten Fyresdal.

Read more →


Lillehammer Basketballklubb

Posted by Pål Martin Tvete on

Deys elsker basketball, og sammen med Lillehammer Basketballklubb har vi gjort vårt første samarbeid på denne fronten. Vår nye LBBK caps var utsolgt allerede før de traff norsk jord, og vi jobber per i dag med både jerseys og shorts for klubben. Følg med!

Read more →


Vinn gavekort på 500,- hele påsken

Posted by Pål Martin Tvete on

Har du lyst på et gavekort på hele 500,- kroner som kan brukes i vår webshop? Gjennom påsken har du hver dag mulighet til å vinne dette. Tagg ditt påskebilde med #deyspåske og #deysclothing og bli med i trekningen du også. Vi trekker en ny vinner Skjærtorsdag, Langfredag, Påskeaften og første påskedag.Enten påsken din er i byen, ved stranden, på fjellet, på kontoret eller hjemme - så vil vi se din påske på Instragram. Bruk hashtaggene #deyspåske og #deysclothing og bli med du også.

Read more →