Om Deys

Deys Clothing & Lifestyle er et lite og eksklusivt, men voksende, klesmerke - med røtter i Lillehammer, Norge. 

Deys er første og fremst et kompromissløst klesmerke. Deys er både mote og kvalitet, men vi tar også samfunnsansvar og fokuserer på engasjement. Når du kler deg i Deys, kler du deg i mer enn en favoritt i klesskapet – du viser samtidig at du er bevisst og at du er engasjert. Enten du er engasjert i miljøspørsmål, idrettsmiljøet i byen du bor eller i elevrådet, så er du engasjert i noe som betyr noe.
Deys er lidenskapelig opptatt av at kloden vi bor på skal ha det bra, og vi er opptatt av at folkene som lever her nå skal ha det bra. Vi streber etter å finne gode alternativer hva det angår en sunn og god produksjon. Derfor er Deys mer enn bare et klesmerke.

Deys ble i 2010 etablert av gründer, daglig leder og eier Pål Martin Tvete - og er utviklet i samarbeid med dyktige grafiske designere, tekstilspesialister, våre fabrikker og en hel del flinke mennekser som ønsker å ta del i starten av dette eventyret. Vår første kolleksjon så dagens lys 1. oktober 2011, da den ble lansert hos Sheriff i Lillehammer.

Deys designer, utvikler og produserer mote- og hverdagsklær til unge voksne. Med vår bakgrunn fra musikkscenen og brettmiljøet i Norge, tillater vi oss å omtale Deys som et av få streetwear klesmerker fra Norge som også tar utfordringene verdens står ovenfor på alvor. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt.

Blant våre ambassadører, altså personer du kan se gå kledd i Deys, finner du Joddski, Oslo Ess, OnklP & Jaa9, Jan Steigen, Erkki Rustad (Team Mjøsa) og flere andre personligheter i koblet opp mot idrett, musikk og kultur i Norge.

Love Your Deys! Work Smart, Play Hard! 

Deys kommer du i kontakt med på  93 40 89 65 og kontakt (at) deys (dot) no.

For spørsmål vedrørende sponsor- og ambassadøravtaler, kontakt Pål Martin på paalmartintvete (at) deys (dot) no.


Deys blir drevet av:

Pål Martin Tvete
Suttestadvegen 9A
2613 LILLEHAMMER
NORWAY

Telefon: (+47) 934 08 965
Mail: paalmartintvete (at) deys (dot) no